среда, 10. децембар 2014.

LAŽNA DIPLOMA !




Afera sa falsifikovanim diplomama došla je do samog vrha. Mislim, do prvog čoveka Srbije- njenog predsednika, i sada nema kud dokle se sve to ne raspetlja. Bez obzira što po neko pokušava da ovu istinu marginalizuje i zbog toga što su tu aferu otkrili i pokrenuli  Radikala na čelu sa Šešeljem, do nje-ISTINE, se mora stići !

Predpostavljam, da će Nikolić potegnuti lični autoritet da  spreči svaku dalju priču oko fakultetske diplome ali ono što neće moći da spreči, to je donošenje Zakona o poreklu imovine gde će on morati da položi račune za mnoge svoje nekretnine koje ima u Bajčetini, Beogradu, za nekretnine koje imaju njegovi sinovi i unuci kao i za izgradnju dve kuće na samoj obali Save gde je gradnja zabranjena. Neće biti moguće zaobići ni Fondaciju "Dragice Nikolić" gde se slilo mnogo više para nego što je utrošeno kroz razne humanitarne akcije. Utisak je, da je Toma Nikolić podlegao atmosveri besomučnog zgrtanja bogastva i to na sve strane i time javno pokazao da je njegov sitno sopstvenički mentalitet našto najgore što se dogodilo Srbiji koja je jednoglasno odlučila da baš ovom čoveku ukaže poverenje i da mandat od četiri godine.


Gospodine Nikoliću,  govorim vam u ime svih diplomiranih visokoškolaca ove zemelje koji svaku moju reč podržavaju. Sa ovom ljagom,  nije moguće da se u javnosti živi i radi a pogotovo ne na mestu Predsednika države.  Ostavka   i  to momentalna, je najblaže nešto što se očekuje od vas a dalja istraga će pokazati gde vam je mesto, na slobodi ili u zatvoru. 


Da li je neophodno da vam objašnjavam, šta ste vi i vama slični, a tek sada verujem da vas ima  previše, ovim gestom učinili svima nama koji  smo se ponosili svojom  fakultetskom diplomom stečenom mukotrpnim radom i velikim odricanjem cele porodice. Bacili ste nam blato u lice i naše diplome  zgazili pod noge. I nama i deci koju smo školovali ili sada školujemo.


Ne morate dalje, pogledajte ako imate hrabrosti u vašeg učitelja Voju Šešelja i njegovog najboljeg učenika Aleksandra Vučića. Oni su zaista bili najbolji studenti u svojoj generaciji a da bi to bili, kako jednom reče Vučić, bilo je potrebno da se uči najmanje deset sati dnevno ! 


Sa ova dva primera ne poturam ja vama kukavičije jaje i ovo što pišem nije u funkciju potpaljivanja političkih obračuna medju vama, već je u funkciji istine, časti i morala prvog čoveka Srbije. Ponavljam, nije moguće opstati i funkcionisati sa lažnom diplomom stečenom nečasnim rabotama, jer time ste konačno pljunuli na samog sebe i svoju porodicu. Svi vi Nilolići ste široko zaigrali koristeći politiku i narodnu lakovernost i dogurali do vrha.


Toma Nikolić iz studenskih dana

Vaša supruga je, i to isključivo uz vašu pomoć i po vašoj želji, ne koristila, već upotrebila, pa ako hoćete i zloupotrebila,  poziciju "prve dame",sa prefiksima “Pokondirena tikva” i “Gospodja ministarka”. Sama sebe je promovisala kao izrazito nesimpatičnog lika sa srpske političke pozornice.Poseta Saudiskoj Arabiji i mantil istkan zlatnim nitima,prelili su čašu punu žuči. Dok građani Srbije jedva sastavljaju kraj s krajem, Dragica Nikolić,  na odevne kombinacije troši pravo bogatstvo.

 Za samo osam kombinacija  izdvojila je više od 15.000 evra. Budući da se prva dama Srbije nikad ne pojavljuje u istoj odevnoj kombinaciji... Tim putem ide i vaš sin u Kragujevcu, koji se dočepao mesta prvog čoveka i to isključivo uz vašu pomoć i po vašoj želji. O sve češćem pitanju, odakle vam tolike  pare da u svom selu gradite sve ono što gradite, o tome ne bih ovog puta, budući da danas govorimo o vama kao o falsifikatoru diplome, lažnom predstavljanju i ubiranju mesečnih prihoda sa “završenom” VSS čime ste oštetili i sramno prevarili funkciju na kojoj se nalazite. 


Milion puta je bilo bolje da ste ostali ono što ste bili, Tomislav Nikolić, gradjevinski tehničar, predsednik Srbije, nego T.N. lažni ekonomista-menadžer !


Pozdravio vas je i Branislav Nušić koji vam ekspres- preporučeno, šalje svoju KOMENDIJU “DR”.


Čitajte ljudi kakvog predsednika ima Srbija,vikali bi u to vreme brojni korporteri koji su prodavali novine po  beogradskim ulicama  !

Нема коментара:

Постави коментар