среда, 2. новембар 2016.

GADOSTI!

Covek koji veruje da Srbi ne smeju ni da pomisle a nekamoli da okrenu glavu ka Istoku, zove se Cedomir Jovanovic, kontraverzni lik po svim merilima.Kritikujuci Ivicu Dacica, on bez uvijanja kaze da je legitimni neprijatelj u Moskvi a drugi, u Ministarstvu inostranih poslova u Beogradu.
Po njemu, dileme nema, ono sto je dobro i gde treba da težimo, to je Zapad, iskljucivo, Zapad!!!
Izgubio si burazeru.Preko 80 posto Srba tvrde da je Zapad, citaj Amerika, davna proslost.Sada smo se zagledali u Istok i tu vidimo sto vise u Americi ne postoji.Tamo nema morala ni postenja.Nema ni prijatelja ali zato neprijatelja koliko hocete.Ovamo na Istoku su braca po veri, jeziku, moralu i kultuti.Jaki u svakom pogledu i spremni da nas od svake zapadne agresivnisti zastite. Sačuvaju od ludaka i psihopata, drogirasa, koji bi nam ladno srucili jos stotine tona uranijuma da se zivi raspadamo,kao što su to već uradili izivljavajući se nad nama 78 dana pretvorenih u dane užasa,patnje i smrti ! Na Istoku nije sve pa i zivot-interes, kao kod tvojih na Zapadu, Jovanovicu ! Tamo jos ima neznosti i nade a na Zapadu strah i novi opasni ljudi.Trampovi ili Klintonovi, ista priča.
Ostavite nas na miru da živimo u ljbavi i poštovanju!

I ovo! Na Zapad gledamo od 1948.godine,od dana kada je Tito Staljinu rekao "ne". Vreme je da glavu okrenemo ka Istoku, ne samo reda radi, vec zbog istine da od tuda duvaju bolji vetrovi. Nema Staljina, ni Gulaka, ni Treblinke,ni ruske bede, ni očaja gladnih i nesretnih ljudi,ni Moskve obavijene tugom i neprozirnom jesenjom maglom ni nesretnog Jeljcina, Kozireva, Čubajsa i ostalih plaćenika. Ima časti, ima reči i obraza, ima odgovornosti i rada i sve to sliveno kroz jedno ime -Putin ili kako to napisaše u svojoj knjizi Bogoljub i Dragan Karić. PUTIN-SNAGA RUSIJE!
Nije ovo ideopoklonički splet reči, ni klečenje pred njim.Ovo su reči poštovanja i uvažavanja za učinjeno.Od zemlje gde je sve podsećalo na smrdljive i pijane ljudske kazamate, on je učinio da Rusija danas privlači ljude svih vera i boja, kao mesto na Planeti gde je lepo i udobno živeti. Malo li je, rečeno u žargonskom stilu!
Nije Rusija podstakla nezapamćenu islamsku migraciju ka Zapadu! Želju Vatikana da se katolici štite i pomažu a pravoslavci okrivljuju,napadaju! Rusija je samo stala ispred i rekla, dosta je bilo! Ni korak dalje !
To je razlog što smo se mi Srbi opametili i počeli mnogo trezvenije da gledamo na stvarnost! 
Takvu stvarnost, gde nikome od nas ne pada napamet da zabijamo prst u oko prijateljima sa Zapada, sa kojima radimo, delimo dobro i zlo zbog komšiskih odnosa.Mi jednostavno, više ne damo da nas niko gazi i ucenjuje i deli, samo zato, što je veliki i moćan.Želimo drugi život, život bez pritiska i prljavih političkih igara. NEKA NAS OSTAVE NA MIRU i videće kakvi smo mi ljudi i koliko znamo da poštujemo i cenimo prijatelje bez obzira odakle dolaze,sa kog kraja,sa severa,juga,istoka ili zapada!. Ništa više ali, ništa ni manje!
Naviknite se vi Sorosevci na to!

Нема коментара:

Постави коментар