четвртак, 6. септембар 2012.

LUDACI LUDAJU !

Još se nisu ni ohladila slova iz prethodne "Žaoke"a do mene je doprela priča koju želim da podelim s vama.
Prva :
Tri pristojne devojke su danas prelazile ulicu u centru Beograda.Propisno,na semaforu i na pešačkom prelazu.Iznenada je izleteo vozač sa "pežom 207" i punim gasom udario jednu od devojaka.Od stravičnog udarca, devojka je ostala, teško povredjena da leži na haubi automobila.Vozač, mladić svojih 24 godina, vratio se u rikverc i bukvalno, nesrtnu devojku stresao sa haube!!! pritisnuo gas i uz škripu guma otišao sa mesta žločina.

Na trotoaru ostala je da leži povredjena devojka.Iz Kliničkog centra je stigla vest "ona se bori za život".Ipak,zločinac nije uspeo da sakrije svoje prljave tragove.Od siline udarca sa automobila je otpala registarska tablica čime je put do zlikovca bio otvoren.
I tu se ova ruzna priča ne završava ! 
 
        Svakim danom plaćamo danak brzim vožnjama

 Druga:
Kada je patrola izašla na uvidjaj po broju sa registarske tablice lako se došlo do podataka  o kom"drumskom ubici" se radi. 

Pa ovaj ludak je i juče napravio strašan zločin, prokomentarisao je saobraćajac iz patrole. On se sporečkao sa nekim starijim vozačem, preprečio mu put i sa čekićem u ruci nasrnuo na nesretnog čoveka.Toliko ga je snažno udario  po glavi da je čoveku prsla lobanja,priča uznemireni čovek iz patrole.

I on se bori za život !

Treća:
Moj komšija sa Ceraka po običaju izašao je sa suprugom u večernju šetnju.Bila je to njegova poslednja šetnja u životu!  Kada je prelazio ulicu i to na pešačkom prelazu, na njega je  "audijem" u punoj brzini  naleteo balavac bez vozačke dozvole.Snažan udarac  i čovek je ostao nepomično da leži na asvaltu..

Jedan život je, te tople letnje večeri, za uvek ugašen u režiji ljudske bahatosti,ludila i nemoći države da žestokim sankcijama odgovori svim raspoloživim zakonskim merama na ovakva divljanja ludaka za volanom.

Izvesno je, da sadažnji Zakon o saobraćaju nije uspeo da obuzda mnoge bahate i neodgovorne vozače kojih je sve više oko nas. Zbog njih plaćamo stravičan "danak u krvi".Nema druge, nego da se Zakon menja i pooštri do "drakonskih" granica.Ovako više ne ide.
                                                                                                                     

Нема коментара:

Постави коментар