среда, 25. септембар 2013.

MUČNI SNOVI BORISLAVA STEFANOVIĆA


Šef poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije Borisalv Stefanović izjavio je za Nedeljnik da je smena Dragana Đilasa s mesta gradonačelnika Beograda potpuno nelegitimna i nemoralna, i "pokazuje želju ove vlasti da sve stavi pod jedan šinjel".
Nikome pa i tebi Borislave,nije zabranjeno da sanjaš. Ali ono što te molim, usanjaj već jednom jedan san koji je približno tačan sa javom. Kažem,približan, jer ti nemaš kapaciteta da sve to isteraš sto posto. I još nešto. Za vas iz DS i to pogotovo za vas medijske frontmene, koji već godinu dana cepaju jednu te istu priču i pesmu "ničeg nema,sve je propalo" od srca preporučujem u Višnjićevu epsku poeziju, gde on i ako slep, beleži jednu narodnu misao koja kaže:"Kasno Marko na Kosovo stiže".
 

                             Politika je znanje a ne glavobolja !

I sada jedna digresija. Letos sam Hrvatima komponovao jednu zanimljivu melodiju pod nazivom "Adio Croatija,kalimera Halkidika" i pazi, ljudi su mi poverovali i poslušali me. Turistička sezona u "lepoj njihovoj" dozivela je potpuni krah. Da li će oni potegnuti za epskom filozofijom naroda Serbskog, ne bi li nam ponovo  otkrili Hvar i Jelsu, u to sam siguran... Ali šta ono reče  Višnjić"Kasno Marko na Kosovo stiže ."  Dobra metafora.
 

Нема коментара:

Постави коментар