уторак, 15. октобар 2013.

NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA OTIMANJA !





Da li je ovo kulminacija pojedinačnog ili opšteg ludila,pokazaće dani i godina pred nama.Pojedinci ili bolje i tačnije reći, akteri kriminalnih afera koje u pozadini imaju čistu kradju i otimačinu,reaguju kao opečeni na svaki javni tekst u medijima  prepun neoborivih dokaza o učinjenim nedelima. Njihova kontra ofanziva, okrenuta je ka Vučiću,Dačiću a od pre nedelju dve i prema Saši Raduloviću,ministru za privredu.Prvi potpredsednik vlade u javnosti slovi kao „tata“ bez čijeg pitanja i dozvole se u Srbiji ne počinju ni utakmice naših „poznatih“ prvoligaša  iz Pećinaca i Ivanjice.Uplašeni za svoju sudbini,prvoligaške sudije su juče ustvrdile da im se na većini utakmica preti Vučićem i Dačićem i to po sistemu“Dabogda ti V. i D. kontrolisali  imovinu i dabogda vas naterali da sudite po pravilima u ligi gde ste proteklih godina, sudili i po 70 posto nameštenih utakmica!!!“ Liga ti ne valja,fudbal propada,narod ne želi da gleda nameštena prvenstva,nevalja predsednik FSS...nevalja ništa a kada to neko pomene, sa namerom da menja, iz kontraofanzive dobijete udarac u glavu.

Došlo je vreme,KONAČNO,da se pod lupu stave sve aktivnosti,svi ugovori i sva Dinkićeva uplitanja u privredu zemlje koja je na kolenima.Kada novi ministar to javno saopšti,jer naprosto mora sve da se proveri šta je ovaj labilni čovek radio,onda usledi kontraofaniziva i preko „Utiska nedelje“ punih četrdeset minuta Dinkić ispali salve uvreda i laži na račun ministra Radulovića koji taj posao radi mesec dana!Najinteresantnije od svega te večeri,bilo je posmatrati i analizirati sve što je Dinkić izgovorio i što je propratio čudnim „govorom“ svoga tela,od položaja kako je sedeo pa do stotine emitovanih gestikulacija sa maksofacijalnog dela.Ako su to Radulović, Vučić i strašno napadani Dačić, uz starca Krkobabića- gledali,a siguran sam da jesu,dobili su još jednu javnu potvrdu da ne smeju, ni pod razno, da odustanu.Sve Dinkićeve afere treba raditi sa papučicom gasa pritisnutom do dna.

Afera „Beopetrol“ u koju je do grla ili do iznosa od 80 miliona EU,umešan poznati niški komercijalista Žoran Živković,potanji predsednik Vlade u VD mandatu,otkriva još jednu užasnu priču sa kolikim stepenom nepodnošljive lakoće je ova zemlja pljačkana i uništavana.
        Nemam gružu savesti !

Šta će nas  sve snaći,najpre treba biti živ pa videti ,ali je izvesno da ćemo se tek iščudjavati već na sledećoj stepenici koja se zove „Mobtel“.Tu će se otvoreno lomiti koplja oko činjenica koje dokazuje da li je Karić pokrao Državu ili je ta ista Država pokrala Kariće ? Zabaljaćemo se likom i delom her Šlafa koji je  skinu kajmak,naravno,potpomognut i domaćim dostavljačima.

I sada,moželi se ostati normalan i moželi se živeti mimo tog opšteg uokvirenog prostora  a da ne budete zahvaćeni epidemijom kolektivnog ludila. Možda najbolji odgovor ima Olja Bećković koja već punih dvadeset godina ,nedeljom veče, narod tera u krevet podeljen,uplašen ili potpuno isfrustriran. Dvadeset godina to stojički trpimo i nagradjujemo aplauzima uz prevnetivnu konstataciju voditeljke da je reč  o istraživačkom novinarstvu koje otkriva pravo lice naše stvarnosti ! Naravno da je to izmišljena i glupava laž,kao što je sve lažno u toj emisiji u kojoj svi vidimo da se autorka iz nedelje u nedelju ponavlja, da  se nikako ne odriče  mucanja,  istih fraza i istih faca. Posle svake emisije,e,to je vidljivo, na njenom lici ostaje  nova bora. Stari ona, ali starimo i mi. Ko će prvi  kome okrenuti  ledja ?

Нема коментара:

Постави коментар