среда, 6. мај 2015.

ПРИЗНАЛИ ТРОВАЊЕ ИЗ ВАЗДУХА

         

преузето

 
 
 
 
 
 
6 Votes

             НЕМЦИ ПРИЗНАЛИ ЗАПРАШИВАЊЕ АТМОСФЕРЕ ОТРОВИМА. ПУСТИЛИ ВЕСТ НА ДРЖАВНОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ И ШОКИРАЛИ ПУБЛИКУ!

            Трагови хемикалија на небу свакога дана су све видљивији, притисак јавности последњих неколико година постао је превелик за власти које ћуте и измишљају разне изговоре којима покушавају да заташкају стварност свих ових година – колико људи примећује трагове на небу

             На немачкој националној телевизији ЗДФ у ударном термину пуштена је емисија о траговима опасних хемикалија које испуштају необележени авиони.

            И док многи и даље не верују да необележени авиони круже нашим небом и запрашују атмосферу разним отровима, у европским земљама се о томе отворено говори.

            Наиме, трагови хемикалија на небу сваким даном све су видљивији а притисак јавности последњих неколико година постао је превелик за власти које су ћутале и измишљале разне изговоре којима су покушали да заташкају стварност свих ових година.

            Клупко је почело да се одмотава, власти нису у могућности да ћуте па су закључили да је боље да се полако изађе са чињеницама. Наравно, у емисји није дата цела истина него полу истина јер би права истина створила панику у јавности. Овако полу истином умирују јавност и на сав глас говоре како се то ради због будућности човечанства.

            Невероватно, али истинито, у  јавности је приказана емисија о траговима хемикалија у којима се признаје њихово постојање.

            Они говоре о стварању мреже отрова око планете, али и тврде да заправо тиме спречавају Сунце да нас превише греје. У питању је глобално загревање, како кажу и зато морају да створе одређену врсту заштите између Сунца и Земље. И тако уверавају људе да су ови трагови разних хемикалија и отрова заправо хумани и да нема њих, Сунце би нас спржило. Невероватно је да било ко може у ово да поверује.

            Питање је само како су мислили да ће неко у то да поверује. Немци су у емисији јавности признали како постоје неозначени авиони који носе и пуштају сумпор који се наводно у авиону спаљује и под високом температуром претвара у сумпор диоксид.

            Они тврде да сумпор диоксидом спречавају загревање тј. како кажу спречавају Сунце да претерано загрева Земљу. Праве такозвани хладни омотач око наше планете али исто тако тврде и да тај, надасве врло отровни сумпор диоксид и његове честице, немају снагу да падну на Земљу.

            Репортер се у једном тренутку питао како је могуће да у атмосферу убацујемо сумпор диоксид који је ужасно отрован, али одговора на то питање није било. Наиме, Немци говоре како је неопходно спречавати Сунце да превише греје људе и планету. Они заправо не дозвољавају сунчевој светлости и топлоти да дођу на Земљу.

            Не прскају они само сумпор диоксид. Отрови које још пуштају у атмосферу да пада по нама су и алуминијум, разни вируси и тешки метали којима је задатак да дословно спрже све природно, униште земљу и учине је погодном само за ГМО.

            Истину о траговима ових хемикалија признала је осим немачке телевизије и шведска политичарка Пернила Хагберг, лидер странке Зелених.

            „Ти дуги бели млазеви, облачне сумаглице на плавом небу, из необележених авиона нису уобичајени млазеви“, рекла је Хагберг и додала да је запрашивање заједнички подухват ЦИА и НСА. Још је рекла како Шведска влада у својој земљи, а исто тако и друге владе ширем света ово знају и да мењају услове у атмосфери намерним запрашивањем аеросолима. „У овој опасној мешавини аеросола налазе се и разне хемијске компоненте, као што су вируси и вирусни фрагменти, а такође и метали као што су алуминијум и баријум, за које је већ доказано да се гомилају у залихама воде и тла широм света“.

           Хагбергова и многи други јавно признају и говоре како је глобално загревање измишљотина и да је прави циљ сејање отрова по планети и човеку. Део из емисије која је приказана на државној телевизији ЗДФ, можете да видите у доњем видео прилогу.


Обавестите пријатеље

Нема коментара:

Постави коментар