уторак, 21. јул 2015.

A, PAPIRIĆ !


Glavni akteri aktuelne fudbalske afere, progovorili su punim kapacitetima,iskreno i bez griže savesti.Vučelić je u ime Partizana izgovorio "istinu" a Terzić,rešen da ide do kraj, sve o Partizanovim problematičnim titulama.I u njegovom izlaganju sve što je rečeno je gola "istina".



Narod dobrto zna ovu priču i nema meste da se o njoj ne priča i to veoma uverljivo po sistemu "znam,rekao mi čovek".Svi pričaju ali kako kaže Šoić: Ti si Pantiću budala,imaš li za sve to što pričaš- papirić?" 

To što nema "papirića" omogućilo je Toletu Karadjiću da toliko dugo vlada i da na sve ovakve insinuacije uvek isto odgovara: "Ma to su obične budalaštine! Imate li dokaze za to što tvrdite? Nema,razlaz!"

Poput Šoića i Terzić u današnjim novinama poručuje Karadjiću:"Imaš li Tole papirić da smo muvali sa OFK ?"

Na sve to Karadjić odgovoara: "Terzić govori o poštenju ! Gadna su vremena došla!"


A šta radi DRŽAVA,policija,tužilaštvo,šta radi Miljko Radisavljević? Zar ovo nije slučaj za njega ? Zar ovo nije KONAČNI razlog za raspuštanje lige,razvlašćivanje FSS i kažnjavanje svih aktera prebacivanjem u najmanje dva ranga ispod famozne prve lige. 

Italijani su to uradili u času kada su bili suočeni sa krahom fudbala na Apeninima ili uvodjenjem reda i zakona koji mora da se poštuje i kada se lopta kotrlja.Oni vole fudbal,žive za njega i milioni tifoza navijaju fanatično za svoje ljubimce. Ali to nije razlog da se godinam javno ismejava istina, sportski moral i doktrina i zakoni jedne zemlje.Tvrdnje ljudi koji su zbog prljavih radnji odustali da idu na stadione, morale bi konačno nekoga da zanimaju. Oni su glavni svedoci ali njih niko ništa ne pita!

Нема коментара:

Постави коментар