недеља, 18. септембар 2016.

KOKAIN !



Dabovići na okupu:niko nema ništa protiv ovakvih porodičnih idila. Želim da ih bude što više ali, kako je u onim porodicama gde droga uništava i razara sve. To  su tragične posledice koje podstiču i za sobom ostavljaju dileri poput  brata  slavnih košarkašica!!!




Posle hapsenja narko dilera Milana Dabovica u javnosti se uglavnom licitira sa cenom tog paketa od 2,37kg. kvaltetnog kokaina, njegovim poreklom i naravno, klijentima za koje se tvrdi da pripadaju narko dzet-setu sposobnom da iskesira dobru cene za kvalitetni beli prah.Nagadja se da paket vredi najnanje 200 hilhada EU koliko pripada dileru iz slavne sportske porodice naviknute na visoke standarde zivota. Ovaj novac je trebao ozbiljno da popravi kvalitet zivota Milanove dece koja nemaju pojma odakle on potice.

Ta cinjenica, po meni, izaziva opste zgrazavanje svih nas koji dobro znamo sta znaci i kako se zavrsava svaka zavisnost od narkotika. U tim porodicama zivota nema a o brojnim stravicnim tragedijama zavisnika, ne bih ovom prilikom osim, što moram javnost da podsetim, na nadljudsku borbu roditelja protiv mesnih narko dilera iz Lazarevca okupljenih oko udruženja "Sveti Sava" koje nikada nije dobilo ni upola publiciteta kao ovo hapšenje. Naravno, akcije ovog tipa, ni jednom rečju ne osporavom, naprotiv, zalažem se da ih bude što više, ali ono što javnost mora da zna koliko mladih umire godišnje od prekomerne upotrebe narkotika, koliko je trajno neupotrebljivih ljudi-večitih invalida ? 

Takodje, javnost mora da zna, a ne da se o tome govori u kuluarima, o brojnim "narko hillovima" sokacima i ulicam nazvanim po njihovim stanovnicima koji su olako došli do enormnih bogastava uništavajući tudje živote. Ono sto zelim javno da pitam je: zasto ste u opste hapsili ovog drskog narko dilera, kome to ocito nije prvi put, ako ga sada neki mediji zale oplakujuci zaplenjeni kokain i izgubljenu lovu a potpuno zanemarujuci sudbine i zivote brojnih zavisnika koji su postali ne samo teret drustvu u kome zive vec i faktor razaranja i unistavanja vlastitih porodica. Zašto ?

Zelimo da javnost zna kako sve droga ulazi u krvotok nacije i koliki procenat stanovništva sa svim ovim zaplenjenim količinama u poslednje vreme, postaje neupotrebljiv i težak balast jednom drustvo poput našeg. Pogotovo, kada se  svi ti statistički podaci stave  u istu ravan kako bi se  zanalo koliko se radja a koliko umire od posledica upotrebe  narkotika?

Нема коментара:

Постави коментар