среда, 9. новембар 2016.

DONALD TRAMP !

Amerika je glasala a svet drhtao.Pobedio je  Donald Tramp,koga su pre završetka izbora, proglasili gubitnikom! Da li se dogodila senzacij ili nešto čudno,ili je reč o ogromnom revoltu i nezadovoljstvu naroda sadašnjom vlašću,ekonomskom i medjunarodnom politikom,što je sve skrivano od tog  istog naroda.Naprotiv,narod je plašen,predvidjani su ekcesi,krvoproliće na ulucima u slučaju da Tramp pobedi.Sve se,za sada,odvija suprotno.
Melanija i Donald Tramp

Džordžija je glasala za Trampa.Odavde iz sedista CNN, emitovane su sve najvece svetske lazi.Secate se, kako smo mi Srbi satanizovani tokom gradjanskog rata! Šta su sve o nama lagali novinari ove kuce! Bile su to uzasne vesti. 

Ko se još ne seća izveštaja Cristiane Amanpour, britansko-iranske novinarke i voditeljike ABC Newsa, i glavnog međunarodnog dopisnika CNN-a.Montirani intervjui sa akcentom na Srbe, "loše momke" u ovom ratu,koji samo siluju i ubijaju...

 Zbog tih izveštaja, mnogo je nedužnih ljudi ležalo u Ševeningenu.Za CNN ništa nije sveto osim NOVCA i njihovih ličnih interesa.CNN je podupro Klintona kada nam je oduzeto Kosovo a sta je sve pisano tokom zlocinackog bombardovanja NATO krimosa! Bez obzira kako ce se ovi izbori zavrsiti, narod u Džordžiji je revoltiran lazima ove najvece medijske kuce u svetu i glasao je protiv Hilari i time i protiv CNN.

U medjuvremenu, stigla je i konačna vest:novi predsednik SAD je Donald Tramp.Pola Amerike se raduje a pola plače.Videćemo,kako ćemo mi sve ovo doživeti i preživeti.

Govor pobednika i govor zahvalnosti svojim biračima,šokirao je,ne samo Ameriku,već čitav svet!Bio je to jedan drugi Tramp u odnosu na izbornu kampanju.Čovek koji je bez pardona najpre zahvalio i čestitao porodici Klinton na kampanji i borbi za tron. A onda je pozvao amerikance da zajedno krenu u obnavljanje zemlje.
-Pozivam na ujedinjenje sve za prosperitet Amerike i republikance i demokrate. Pozivam svakog amerikanca da preuzme deo svoje odgovrnosti za oporavak zemlje.Potrebna mi je vaša podrška jer meni ne pada napamet da vas izneverim.Uradiću sve što sam obećao,kaže Donald Tramp 45.po redu predsednik SAD.Tramp u kampanji i Tramp kao predsednik SAD,dve različite priče,dve različite ličnosti.

1 коментар:

  1. Sinoc sam malo gledao predizborne nastupe i TV duel Niksona i Kenedija. Prosto sa uzivao. Kao u najboljem vremenu akademizma. Nago sam hteo nesto drugo da kazem. Ne bih rekao da su Ameri bas r
    toliko nezadovoljni pa su otkacili DEmokrate. Oni hoce promene radi promena. Jednostavno takav su narog. Verovatno su zato tu gde jesu. Treba se samo setiti kako je Bus stariji izgubio izbore. A bio je jedan od najuspesnijih predsednika Amerike. Sve ankete i prognoze su mu predvidjali glat pobedu. Cak ubedljiviju nego sada za Hilari. I... Pobedio je anonimni Klinton. I to je Amerika. Neka im je sa srecom. I Trampu i Americi, a i ostatku sveta! PS. A sto se pobednickog govora tice, tako uglavnom svi nastupju. Retko se ko drugacije ponasaju. Svi pozivaju na jedinstvo itd....

    ОдговориИзбриши