четвртак, 16. новембар 2017.

180 DANA!

Punih 180 dana trajala je rekonstrukcija trga na Slaviji i Ruzveltove ulice.Punih 180 dana gledali smo i slusali najbezocnije uvrede i psovke upucene na adresu Gradonacelnika Beograda i njegovih saradnika a za sve, kao glavnog i jedinog krivca, proglasavali, a koga drugo, Aleksandra Vucica.Punih 180 dana niko od tih svakojajih kriticara, iz ko zna kojih razloga, niti je verovao niti je i jednog trenutka pomisljao da to sve sto se radi, radi se ne za ljude iz svemira,vec za sve zitelje Beograda.

Slavija

Ruzveltova
Znam da ova moja kratka "Žaoka" nece nikog od tih ljudi dotaci jer sve te ruzne scene bice samo na cas zaboravljenje, dokle se ne prikupi nova snaga da bi se zestoko nastavilo sa pljuvanjem velelepnog projekta BEOGRAD NA VODI!
Nekada se Beograd radovao svakom novom sagradjenom objekru, Gazeli, Hali sportova, brojnim bazenima,Adi ciganliji, novim soliterima na Banjici, N.Beogradu, Zemunu...A danas, ni jedan temelj nije polozen a da nije zaliven uvredama i teskim pljuvacinama.
Nazalist, bolesne politicke ambicije, kao teska epidemija, haraju Beogradom a onda nikoga ne treba da cudi sto se epidemija sa lakocom siri ka jugu i severu Srbije a nista manje uspesno ni ka istoku i zapadu.

Beograd na vodi

Нема коментара:

Постави коментар