недеља, 9. август 2015.

SRBIJA !

Razlika izmedju Srbije i Hrvatske, u svim sverama zivota, identicna je razlici u bazenu 11:4. 
Ono u cemu im priznajemo da su "sjajni" to su organizacije nacionalistickih i fasistickih skupova kojima komanduje general Tomson. U tome su nepobedivi i verovatno ce tako biti jos mnogo godina jer svakog dana pristižu novi, talentovani bojovnici.


Da ih ostavimo i prepustimo sudbini kao i večnom pitanju: zar bog nije moga da nam dodeli bolje komšije od Hrvata ! 

Ni jedna ružna priča ne može da pokvari ogroman učinak naših vaterpolista u Kazanju. Ako u tom sportu postoji savršenstvo u igranju, onda je svet imao prilike da se sinić uveri šta znači talenast, tehnika, taktika i ogromna spremnost jednog tima da bez i jedne mrlje dodje do svetskog trona.Tim Srbije je bio najbolji u svakom pogledu, kako u bazenu tako i van bazena. Bio je i biće, to tim pred kojim se mase razmiču da bih oni prošli, pred kojima se svet klanja iz dubokog poštovanja.

Šta u ovom momentu niko u svetu ne sme da zabvoravi.To su neverovatni sportski rezultati u godini u kojoj još nije rečeno sve u godini koju mirne duše možemo proglasiti SPORTSKOM GODINOM. Nema sporta gde nismo zauzeli svoje mesto na samom vrhu Olimpa, planine gde stoluju bogovi. Hrvati su mali i iskompeksirani narod i tu se ništa ne može. Srbi, uživaj te u velikim pobedama.

Нема коментара:

Постави коментар